Inspiration til Halloween-pynt: Skab en Uhyggelig Stemning i Dit Hjem

6 flotte halloween græskar
Inspiration til Halloween-pynt: Skab en Uhyggelig Stemning i Dit Hjem
Henrik Andersen
-
26/09/2023
-

Selvom Halloween traditionelt er kendt for sin uhyggelige stemning og spøgelsesagtige begivenheder, behøver det ikke at være skræmmende for børnefamilier. Der er masser af sjove og familievenlige aktiviteter, I kan nyde sammen i løbet af oktober for at fejre Halloween. Her er nogle halloween ideer og aktiviteter for børn, der vil skabe dejlige minder for hele familien.

  1. Græskarskæring: Besøg det nærmeste supermarked og lad børnene vælge deres egne græskar. I kan derefter tage dem med hjem og skabe kunstværker ved at udskære uhyggelige eller fantasifulde ansigter i dem. Brug UV lys i dem for at give dem en ekstra uhyggelig glød om natten.
  2. Hjemmelavede Halloween-dekorationer: Saml familien omkring bordet og lav jeres egne Halloween-dekorationer. Skær spøgelsesagtige figurer og uhyggelige edderkopper ud af papir, og lad børnene farvelægge dem. Præcis som man laver klip selv julepynt til julen. 
  3. Halloween filmaften: Vælg nogle familievenlige Halloween-film, som alle kan nyde, og lav en hyggelig film-aften derhjemme. Sæt f.eks. Hubie Halloween på Netflix, eller Hotel Transylvania for de mindre og sørg for der er masser af popcorn og slik.
  4. Skattejagt: Arranger en Halloween-skattejagt i haven eller indenfor i huset. Gem små præmier eller godbidder rundt omkring og lad børnene bruge UV-lys til at finde dem. Man kan lave spor med citron saft, som man kan se i mørke med UV-lys!  Det vil føles som en uhyggelig skattejagt.
  5. Kostumekreation: Lad børnene bruge deres fantasi og skabe deres egne Halloween-kostumer. Gå sammen med dem på jagt efter de perfekte rekvisitter og brug pap, eller andet til at bygge nogle fede robot kostumer, hvor fantasien kan slippes løs. 
  6. Bagværk og Halloween-cookies: Lav lækre Halloween småkager sammen som en familie. Brug kreativ dekoration som spøgelsesformede udstansningsforme eller edderkoppespind-design i glausr og nyd dem så snart man kan få dem ud af ovnen. 
  7. (U)hyggelig historiefortælling: Sluk lyset, og lad familiemedlemmerne tage tur i at fortælle deres egne uhyggelige historier. Sæt et telt op i stuen og sluk lyset, frem med lommelygten og så kører det nemt på skinner. For de mindste kan man sagtens læse Peter Plys og gøre teltet hyggeligt med puder og mere. 

Selvom Halloween er kendt for at være en tid med skræmmende udsmykninger og uhyggelige begivenheder, behøver det ikke at være for skræmmende for børnene. Ved at tilpasse aktiviteterne til familiens aldersgruppe og interesser og inkludere alle, kan I skabe skønne minder og nyde den magiske stemning i Oktober.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!